ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
+3 ΑΕΤΟΣ
space heart
Site Admin
7 απαντήσεις
Συγγραφέας Μήνυμα Site Admin Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1456Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2023Τόπος : Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα Θέμα: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Παρ Ιουν 09, 2023 4:28 pm ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Ένα μαγευτικό ταξίδι στ' αστέρια σας περιμένει! Γράψτε κάποια πράγματα για σας, τα χόμπι σας, τις ασχολίες σας, τα πράγματα που σας ευχαριστούν, τα όνειρά σας!
Γράψτε μας για σας, οτιδήποτε πιστεύετε ότι σας χαρακτηρίζει. Μιλήστε μας για τη ζωή σας, για τις δραστηριότητες σας και για τις αγαπημένες σας ασχολίες.
Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα και να γίνουμε όλοι μια όμορφη παρέα!
Αρέσει στον χρήστη dawn of the stars
Μου αρέσει 1
space heart Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 350Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2023Τόπος : Ουράνια Πεδία Site Admin Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1456Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2023Τόπος : Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Τρι Ιουν 27, 2023 10:16 pm space heart έγραψε: Καλώς σας βρήκα! Συγχαρητήρια για την καταπληκτική σας σελίδα και το forum! Μπήκα με πολύ κέφι και διάθεση για όμορφες συζητήσεις! Καλώς μας ήρθες φίλη μας
space heart !
Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια, με υπέροχες συζητήσεις!
ΑΕΤΟΣ Επίτιμο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 121Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2023Τόπος : Στην έρημο... της γνώσης! Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Πεμ Ιουν 29, 2023 2:37 pm Καλώς σας βρήκα!
Είμαι ο ΑΕΤΟΣ, ανοίγω τα φτερά μου και είμαι έτοιμος για μακρινά ταξίδια μαζί σας!
Συγχαρητήρια γι' αυτή την ξεχωριστή σελίδα! Πραγματικά εντυπωσιακή και σε θέματα και σε εμφάνιση!
Site Admin Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1456Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2023Τόπος : Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Πεμ Ιουν 29, 2023 10:16 pm ΑΕΤΟΣ έγραψε: Καλώς σας βρήκα! Είμαι ο ΑΕΤΟΣ, ανοίγω τα φτερά μου και είμαι έτοιμος για μακρινά ταξίδια μαζί σας! Συγχαρητήρια γι' αυτή την ξεχωριστή σελίδα! Πραγματικά εντυπωσιακή και σε θέματα και σε εμφάνιση! Καλώς μας ήρθες ΑΕΤΟΣ! Σ' ευχαριστούμε για τα θερμά σου λόγια!
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια... με μεγάλες πτήσεις!
Ιέρεια Αστέρι
Αριθμός μηνυμάτων : 111Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2023Τόπος : Ο Ναός της Σοφίας Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Παρ Ιουν 30, 2023 7:55 pm Χαιρετώ την όμορφη παρέα και χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά της!
Η σελίδα σας είναι πολύ όμορφη, δεν χορταίνω να διαβάζω τα θέματα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, συνεχίστε έτσι!!
Site Admin Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1456Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2023Τόπος : Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Παρ Ιουν 30, 2023 10:42 pm Ιέρεια έγραψε: Χαιρετώ την όμορφη παρέα και χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά της!!!! Η σελίδα σας είναι πολύ όμορφη, δεν χορταίνω να διαβάζω τα θέματα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, συνεχίστε έτσι!! Καλώς μας ήρθες φίλη μας
Ιέρεια !
Σ' ευχαριστούμε για τα θερμά σου λόγια.
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια στην όμορφη παρέα μας!
Star knight Αστεράκι
Αριθμός μηνυμάτων : 75Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2023Τόπος : Αθήνα Site Admin Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1456Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2023Τόπος : Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Σαβ Ιουλ 01, 2023 4:34 pm Star knight έγραψε: Καλώς σας βρίσκω! Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας! Εύχομαι καλή επιτυχία... και πάντα επιτυχίες! Καλώς μας ήρθες φίλε μας
Star knight !
Ευχόμαστε καλή συνέχεια, με ενδιαφέρουσες συζητήσεις!!!
Διαφωτισμένος Αστεροειδής
Αριθμός μηνυμάτων : 25Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2023Τόπος : Αθήνα Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Τρι Ιουλ 04, 2023 2:20 pm Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες αυτού του υπέροχου φόρουμ! Αγαπώ ιδιαίτερα τη μεταφυσική, την αστρολογία και κάθε τι το πνευματικό! Καλώς σας βρήκα!
Site Admin Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1456Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2023Τόπος : Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Τρι Ιουλ 04, 2023 2:54 pm Διαφωτισμένος έγραψε: Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες αυτού του υπέροχου φόρουμ! Αγαπώ ιδιαίτερα τη μεταφυσική, την αστρολογία και κάθε τι το πνευματικό! Καλώς σας βρήκα! Καλώς μας ήρθες φίλε μου
Διαφωτισμένε !
Καλή μας συνέχεια με υπέροχα ταξίδια ψυχής!
AM88007 Αστεροειδής
Αριθμός μηνυμάτων : 1Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2023 Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Πεμ Σεπ 21, 2023 9:13 pm Την καλησπέρα μου σε όλους. Δυστυχώς έφτιαξα νέο προφίλ διότι δεν θυμάμαι καθόλου το παλιό από την προηγούμενη ιστοσελίδα.
Site Admin Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1456Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2023Τόπος : Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Τρι Οκτ 10, 2023 11:03 pm AM88007 έγραψε: Την καλησπέρα μου σε όλους. Δυστυχώς έφτιαξα νέο προφίλ διότι δεν θυμάμαι καθόλου το παλιό από την προηγούμενη ιστοσελίδα. Καλώς μας ήρθες!
Μπορείς να αλλάξεις το ψευδώνυμο σου, από αριθμούς, στο επάνω μέρος της σελίδας!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!